Източник Фокус, снимка БулфотоКак може човек с повдигнато обвинение за пране

...
Източник Фокус, снимка БулфотоКак може човек с повдигнато обвинение за пране
Коментари Харесай

Цветан Цветанов след като бе махнат от парламента скочи срещу Елена Йончева: Как може човек с повдигнато обвинение за пране на пари да оглавява листата на БСП

Източник  " Фокус ", фотография Булфото

Как може човек с повдигнато обвиняване за пране на пари да оглавява листата на Българска социалистическа партия. Това сподели заместник-председателят на Политическа партия ГЕРБ Цветан Цветанов пред публицисти по отношение на настояването на Българска социалистическа партия за несъгласие върху Закона за вероизповеданията, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус ".

Цветанов обърна внимание, че когато се зададе въпрос по тази тематика, от Българска социалистическа партия споделят, че Елена Йончева е герой за правдивост. " Нека да оставим способените органи. Презумпцията за непорочност е основна и е значима, а обвиняванията, които през вчерашния ден бяха отправени към мен, не знам на каква база се базират. Днес мога да кажа, че не съм направил никакво закононарушение. Днес мога да кажа, че това, което съм доплатил, се оказва, че цената е много по-висока от това, което бе тиражирано ", уточни Цветанов във връзка цената на своя апартамент. Според него една нечиста сделка, повторена 100 пъти, става действителност. " Точно за това направих това, което беше най-важно, тежко решение, само че считам, че това е най-правилното ", посочи още Цветанов.

" Вчера чух от Корнелия Нинова, от господин Зарков куп неща за мен, какво се случва и какво се прави. Аз съм един естествен човек, само че един дееспособен човек. Това, че върша доста добре организацията и диалозите, които имам със структурите, това е действителна връзка. Тази връзка е непрекъснато през целия интервал, освен в изборния месец, а в целия интервал след изборите, преди изборите и сред изборите. Точно по тази причина аз съм жива връзка на това, което хората споделят като проблем ", съобщи още Цветанов. По думите му, колкото е по-високо политическото равнище, толкоз повече са опциите да окажеш помощ на хората. Цветанов съобщи, че изпитва почитание и към Крум Зарков, и към Корнелия Нинова, макар омразата, която те имат към ГЕРБ. " С ненавист политика не се прави. Ако оставиш нещата случайността да ти ги дефинира, мисля че те са в неправилната посока ", добави той.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 Варна (преди 8 секунди) Рейтинг: 52908 | Одобрение: 28508 озверял е. но би трябвало и арест да има за него ОСТАВКА НА ПОРТНИХ И ЦЕЛИЯ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ!